Kur tai rasti: Nustatymai → Sesijų Nustatymai → Įrašymo Nustatymai
Automatinis Įrašymas pagal nutylėjimą įjungia įrašymą kiekvienai sesijai, su atskira parinktimi, kuri valdo, ar dėstytojai gali jį rankiniu būdu sustabdyti. Bendrinimo Automatizavimas automatiškai pasidalija įrašo nuoroda kurso portale, kai tik sesija baigiasi, o Peržiūros Parinktys nustato, ar išsaugoti įrašai pagal nutylėjimą rodomi Galerijos vaizdu, ar Aktyvaus kalbėtojo vaizdu.
Tai nuspręskite prieš vedant tikras sesijas, o ne po to: neįrašytų įrašų negalima atkurti.